75 jaar

Het is woensdagavond. Het komt niet veel voor, maar als het voorkomt hebben we er ook zin in. Een feest in Dijkerhoek. Wat moeten we verwachten? Wat voor publiek is er en hoeveel. Hebben de feestgangers zin in ons en hebben we een klik. Nou het antwoord kwam gauw. Even verzamelen in de hal, wachten op een seintje dat we erin kunnen. Ja, we kunnen. De klik was er, het publiek had er zin in en de jarige job zeker.

Vitaal

Op ons Facebook en instagram account hadden we het al staan: Annie had zin in een feestje. Als je zo vitaal 75 wordt, waarom ook niet.

Maar ja, wat zet je dan als orkest op de site behalveĀ deze zin. Nou dan vragen we toch aan Annie of ze wat wil schrijven. En dat ze behalve feest vieren, dansen, springen, zingen en roeien (bij de woonboot) ook nog kan schrijven, bewijst haar ingezonden tekst:

Annie 75 jaar

Woensdag 11 oktober werd ik 75 jaar.

Mijn feestje werd gevierd bij het Bonte Paard in Dijkerhoek samen met mijn man, kinderen, kleinkinderen, familie en buren. In het begin van de avond hadden we optreden van Marco. Toen hij uitgespeeld was kwam als verrassing de Deurdweilers Daeventer . Zij kregen de hele zaal plat, polonaise, dansen en we gingen met de woonboot mee!

Heren van de Deurdweilers bedankt voor jullie donders mooie optreden. Mede dankzij jullie heb ik een mooi feest gehad. Op naar de 80!

Annie Beltman.

Nou Annie, wij kunnen niet wachten. Wellicht tot dan.