Kerstpakketten en op naar 2018!

Aan het eind van het jaar is het de tijd van terug kijken en vooruitblikken. Ook dit jaar hebben we dat gedaan tijdens onze kerstborrel en aansluitend hebben we ons kerstpakket gekregen. Hiervoor hebben we zoals elk jaar onze leden maar natuurlijk ook onze leden van verdienste uitgenodigd.

Het was een jaar waarin onze carnavalsjassen vervangen zijn en we er anders dan verwacht,  als groep er weer kleurrijk bijlopen. Ook dit jaar is er hard gewerkt om de nieuwe leden op te leiden en klaar te stomen, om straks mee te gaan op straat. Extra zondag repetitie’s voor deze leden zorgen ervoor dat ze het instrument onder de knie krijgen en de nummers die wij spelen ook geleerd kunnen worden. Dit jaar zijn we bij verschillende evenementen, maar ook op feesten en bruiloften geweest. Het was een jaar met verschillende optredens maar zeker een gezellig jaar.

Maar 2018 gaat een nog gezelliger jaar worden. We bestaan dan als vereniging namelijk 40 jaar. Een jubileum jaar dus, het begon allemaal in 1978 door een groep enthousiaste carnavalvierders die graag een feestje wilden vieren en daarbij een leuk stukje muziek neerzetten. We zijn in de tijd uitgegroeid tot een dweilorkest met een diversiteit aan instrumenten en muziek. Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan alle feestelijkheden. We zullen dit niet zomaar voorbij laten gaan. Maar als we zover zijn, dan is alles natuurlijk te volgen via onze website, Instagram en via Facebook.

 

 

Tot slot willen wij jullie allemaal hele fijne feestdagen wensen en een muzikaal 2018. We hopen jullie dan weer te zien tijdens onze openbare optredens.